Grisogono Palace - Split

Location pinGrisogono Palace - SplitKrešimirova 8, 21000 Split, Hrvatska

PLATI REZERVACIJU

Grisogono Palace Luxury Apartment

Ovaj se objekt nalazi na 11 minuta hoda od plaže. Apartman Grisogono Palace Luxury smješten je u povijesnom centru Splita. Nalazi se u sklopu Dioklecijanove palače, lokaliteta pod zaštitom UNESCO-a. Uređen je u gotičkom stilu, a uključuje kvalitetan namještaj i moderne sadržaje. Sve glavne znamenitosti udaljene su svega nekoliko koraka od apartmana.

Apartman sadrži klima-uređaj, besplatni bežični pristup internetu i LCD TV s kabelskim programima. Vlastita luksuzna kupaonica opremljena je tušem, sušilom za kosu i besplatnim toaletnim potrepštinama.

Doručak se poslužuje u restoranu smještenom u susjednoj zgradi, a do tržnice i trgovine prehrambenih proizvoda ima samo 60 metara. Razni kafići, restorani, muzeji i galerije smješteni su na obližnjem trgu.

Ukoliko imate rezervaciju koju trebate platiti molimo Vas da kliknete na gumb "plaćanje rezervacije" nakon čega će Vas sustav voditi kroz proces plaćanja.

Ukoliko još nemate rezervaciju izaberite jedan od naših apartmana, pošaljite upit o željenom periodu rezervacije i mi ćemo Vam vrlo rado poslati odgovor sa ponudom za rezervaciju u periodu koji tražite.

Plaćanje se obavlja preko sigurnog sustava za plaćanje WSPay.

PLATI REZERVACIJU

Proizvod (Kom: ) Je dodan u kosaricu.